+46763278457 info@estpopulo.om

Content

Engagerande content blir allt viktigare för att bygga ett varumärke online och skapa uppmärksamhet. Ett intressant marketing content lyfter er marknadsföring big time. Vi erbjuder allt ni kan tänka er i form av text, bild, video, grafisk design och UI/UX, som attraherar och konverterar besökare till leads.

UI / UX

Vad är UI/UX design?

 

UI/UX design bidrar till och formar besöksupplevelsen för användarna när de besöker din hemsida eller mobila applikation. UI (user interface) ramar in den grafiska layouten och består av hur visuella element som exempelvis knappar, texter och formulär är utformade. UX (user experience), å andra sidan, syftar till att utforma applikationen så att det blir enkelt för användaren att göra de val som utgivaren önskar. Med logiska val blir det lätt att göra rätt.

Om vi tittar på relationen UI vs UX så arbetar de ihop. Användarupplevelsen påverkas av hur enkelt det är att interagera med de olika delarna som UI-designern har skapat. UI fokuserar på hur designen ser ut medan UX fokuserar på hur väl den fungerar.

Vad är värdet av UI/UX design?

 

Med visuell design stärker du upplevelsen och ser till att designen matchar applikationens syfte och stil. En skicklig UI/UX designer kan påverka din konverteringsgrad positivt och se till att du erbjuder mobila applikationer och hemsidor som besökarna vill återvända till vilket skapar affärsvärden.

Kvaliteten på design ökar ständigt vilket gör att du behöver imponera för att stärka din position på marknaden. Större framgångsrika företag lägger stora delar av sina budgeterar på att underhålla och förbättra dess grafiska layout och användarupplevelse. Satsningen bidrar till mer interaktion och tillfredsställande design som i sin tur leder till ökad ROI.

 

Hur arbetar vi med UI/UX design?

 

Designen ska kännas sömlös och självklar för att fungera väl. I arbetet som user experience designer ingår det att utvärdera, analysera och iterera för att ständigt förbättra designen. Interaktionsdesign och UX behöver arbeta ihop för att nå framgång.

 

Inom området UI/UX design erbjuder vi tjänster som:

 

  • Analys – vi analyserar för att förstå behoven och målen.

  • Research – bevaka trender och nuvarande riktlinjer för att skapa lämplig design.

  • Skiss – ta fram flöden, skisser och beteendemönster.

  • Design – ta fram konkreta bilder och ikoner utifrån de bästa förslagen.

  • Implementering – här omsätts skiss till skarp funktion och design.

  • Utvärdering – samla in åsikter från användare och identifiera förbättringsområden. Vi hjälper företag med UI/UX som stärker varumärken och skapar bästa möjliga upplevelse för användarna. Vänd dig till EST Populo för att nå nästa nivå inom UX/UI design

     

Vi hjälper företag med UI/UX som stärker varumärken och skapar bästa möjliga upplevelse för användarna. Vänd dig till EST Populo för att nå nästa nivå inom UX/UI design.

Frågor och Svar
Vad är UX design?

UX-design syftar till att utforma en applikation som är enkel för användarna att förstå. En UX-designer ansvarar för hur väl applikationens interaktionsdesign faktiskt fungerar.

 

Vad är UI design?

UI design går ut på att utforma grafiska element som knappar och texter som tilltalar användaren.

 

Vad betyder UX och UI?

UX står för user experience och syftar till användarupplevelsen medan UI står för user interface och fokuserar på den grafiska layouten i en applikation.

© Est Populo AB. All rights reserved 2020.

Om oss
Blogg
Kontakt

info@estpopulo.com
+46 763 278 457

Drottninggatan 25, 
411 14, Göteborg
Sverige

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });