+46763278457 info@estpopulo.om

Om oss

Est Populo är en Fullservicebyrå vars inriktning är Digital marknadsföring och E-handel. Bolaget grundades i frustration om hur byrå-världen fungerar idag. Genom hundratals möten har vi förstått att byråns prestation vanligtvis är bunden till ett timantal istället för strävan att förbättra resultat. Vi vill ändra på den strukturen och det tankesättet, och det gör vi genom att kroka arm med våra kunder för att tillsammans optimera kostnader och maximera resultat. Svårare än så är det inte!

Vi har lärt oss att bra marknadsföring skapas tillsammans med våra kunder, och med en ny standard inom byråservice för marknadsföring banar vi väg för snabbfotad framgång. Framgången grundas i en gedigen satsning på långsiktiga relationer och samarbete i den mån våra kunder föredrar att vara delaktiga i förbättrings- och utvecklingsarbetet av sin marknadsföring. Vår drivkraft är att vara med och ta fram en unik strategi för våra kunder för att de ska nå den absoluta toppen.

Tack vare vårt sätt att arbeta i snabba iterationer och ständigt testa nya lösningar, men också komplettera genom beprövade marknadsföringsstrategier, har vi lyckats ta fram ett framgångskoncept för marknadsföring med digital närvaro. De resultat som speglas av vårt arbete är ett kvitto på vår kraftiga satsning av rätt mängd av samarbete med kund och vårt arbetssätt.

Grundarna av Est Populo har varit med och grundat bolag som NA-KD och Nelly, där tillväxt har varit i fokus. Vår gedigna erfarenhet sträcker sig hela vägen från strategiformulering till implementering, hantering och uppföljning. Vi vet vad som krävs i alla led från produktion till marknadsföring för att maximera resultat.

Står du inför ett svårt scenario, eller vill du förbättra din övergripande marknadsföringsstrategi? Berätta för oss om det, så ser vi till att lösa det! Vi är all ears.

© Est Populo AB. All rights reserved 2020.

Om oss
Blogg
Kontakt

info@estpopulo.com
+46 763 278 457

Drottninggatan 25, 
411 14, Göteborg
Sverige

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });