+46763278457 info@estpopulo.om

Analys, Strategi och Optimering

Vi låter data och statistik leda vägen för den digitala strategin. Genom datainsamling kombinerad med analys och kreativitet, skapar vi en marknadsstrategi som är skräddarsydd för er verksamhet. Med hjälp av noggrant framtagna datamodeller och processer analyserar vi er trafikflöden och konverteringsbeteende. Vi testar, mäter och utvärderar för att ständigt optimera marknadsföringen.

Site Analys

Inom det här området analyserar vi er inkommande trafik och hemsida. Målet med den här analysen är förstå och kartlägga användarbeetendet från era olika trafikflöden och sedan utvärdera kundresan från respektive kanal. Det kan exempelvis handla om olika beteenden från trafik som kommer från sökmotorer som Google, Bing och Yahoo till betald trafik från Facebook, Instagram eller Pinterest m.fler. Vi analyser sedan den här datan och kommer med en åtgärdsplan kring hur ni kan optimera er marknadsbudget mellan de olika kanalerna samt hur ni kan förbättra användarupplevelsen för valda KPI:er så som konverteringar, time on-site, bounce rate med fler.

© Est Populo AB. All rights reserved 2020.

Om oss
Blogg
Kontakt

info@estpopulo.com
+46 763 278 457

Drottninggatan 25, 
411 14, Göteborg
Sverige

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });