+46763278457 info@estpopulo.om

Betala bara för ökad försäljning.

Skillnaden mellan hög och låg tillväxt grundas i företagets möjligheter att utveckla rätt färdigheter som genererar tillväxt. Därför erbjuder vi ett helt prestationsbaserat SEO modell för att öka just ert företags tillväxt.

Erbjudandet:

  • Ingen förskottsbetalning utan ni betalar först när vårt arbete ger resultat.
  • Ett dedikerat team av SEO specialister och en egen success manager.
  • Betala endast mellan 8-12% av ökningen i försäljning från de organiska kanalerna jämfört med samma period det föregående året.

Ett samarbete med oss innebär att vi hjälper er med SEO och rapporterar direkt till er. För vårt arbete behöver vi tillgång till företagets Google Analytics och en installation av e-handelsspårning.

Vi står för alla de initiala kostnaderna och en stor del av arbetet i uppstarten sker utan avkastning vilket innebär en bindningstid på 24 månader. Ni betalar endast mellan 8-12% av ökningen från den organiska trafiken jämfört med samma månad föregående år.

Vi samarbetar med: 

Gör mindre, Förvänta dig mer

Sökordsanalys

Målet med en sökordsanalys är att ta reda på vad din målgrupp söker efter och vad det är som krävs för att faktiskt ranka för dessa nyckelord.

Vi tar reda på vilka nyckelord du borde rikta in dig på, hur du optimerar din webbplats, och hur vi ska bygga upp din länkprofil så att du hamnar högst upp på Google.

On Page-Analys

Vi ser över sidans innehåll i form av länkstruktur, innehållets kvalitet och de tekniska bitar som påverkar hemsidan ur ett sökmotorsperspektiv.

Ni implementerar sedan våra rekommendationer direkt i ert CMS, kod eller via Google Tag Manager.

Off Page-Analys

Vi ser över er nuvarande länkprofil och bygger även nya länkar till er varje månad. Antalet länkar in till sidan påverkar sökresultatet positivt.

Med Est Populo kan ni stoltsera med en länkprofil i världsklass som bygger upp er auktoritet i Google.

Vår tjänst saknar motstycke

 

Allt du behöver göra är att godkänna vårt arbete och sedan njuta av fler webbplatsbesökare från de organiska kanalerna. Och tack vare vår prestationsbaserade SEO modell så betalar du bara 8-12% av ökningen i försäljning från den organiska trafiken jämfört med samma månad det föregående året. 

9 + 15 =

© Est Populo AB. All rights reserved 2020.

Om oss
Blogg
Kontakt

info@estpopulo.com
+46 763 278 457

Drottninggatan 25, 
411 14, Göteborg
Sverige

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });