+46763278457 info@estpopulo.om

Content

Engagerande content blir allt viktigare för att bygga ett varumärke online och skapa uppmärksamhet. Ett intressant marketing content lyfter er marknadsföring big time. Vi erbjuder allt ni kan tänka er i form av text, bild, video, grafisk design och UI/UX, som attraherar och konverterar besökare till leads.

Grafisk Design

Vad är grafisk design?

 

Med hjälp av grafisk design stärker du ditt visuella varumärke och förmedlar budskap via grafik. Inom området ryms exempelvis logotyper, webbdesign och digitala banners. Det är de grafiska elementen som skapar igenkänning och får kunderna att minnas ditt varumärke. Ditt material behöver grafiskt hålla en röd tråd och denna sammanfattas ofta som en grafisk profil.

Vad är värdet av grafisk design?

 

Via väl vald grafisk design och kommunikation kan du öka din försäljning och samtidigt stärka ditt varumärke. Det är med visuell kommunikation som du gör det första intrycket på kunderna – se därför till att dina grafiska element speglar din verksamhet och det du står för. För att bli framgångsrik är det avgörande att vara konsekvent för att arbeta in ditt uttryck.

 

Hur arbetar vi med grafisk design?

 

Vi tar hand om alla delar för att stärka visuella identitet. Det hela sammanfattas i en grafisk profil som hjälper er att vara konsekventa och förstärka ert intryck via grafisk formgivning.

 

Inom området grafisk design erbjuder vi tjänster som:

 

  • Design för print – vi tar fram trycksaker som imponerar och skapar engagemang.

  • Digital design – med rätt design får ni uppmärksamhet och sticker ni ut i mängden.

  • Logotyp – det här är navet i er visuella kommunikation. Vi hjälper er att välja rätt.

  • Grafisk profil – här samlas olika riktlinjerna och användningsområden.

  • UI/UX strategy – handlar om att ta fram den bästa designen för att skapa en stark upplevelse för användarna.

  • Website/landing page mapping – vi tar fram den bästa designen för dina webb- och landningssidor som leder till önskad handling.

För den som vill satsa på grafisk kommunikation som ett led i att sätta sitt varumärke på kartan och sticka ut i den tuffa konkurrensen är en erfaren byrå en viktig komponent. EST Populo har erfarenhet från många varumärkesresor och vet vad som krävs för att nå framgång online. Kontakta oss så stärker vi tillsammans er visuella identitet.

Frågor och Svar
Vad är grafisk design?

Grafisk design handlar om att planera och omsätta idéer och koncept till visuellt innehåll som rimmar väl ihop med textinnehållet.

 

Vad menas med grafisk design?

Grafisk design rymmer grafiska element som färger, former, storlekar och linjer som alla bidrar till det visuella intrycket.

 

Vad betyder grafisk design?

Grafisk design, även kallat grafisk formgivning, handlar om hur man använder logotyper, färger och typsnitt i olika publikationer för att stärka det visuella intrycket hos mottagaren.

 

 

© Est Populo AB. All rights reserved 2020.

Om oss
Blogg
Kontakt

info@estpopulo.com
+46 763 278 457

Drottninggatan 25, 
411 14, Göteborg
Sverige

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });